Κάθε Μέρα | 08:00ч - 22:00ч2103003427
2103003427ΚΑΛΕΣΤΕ
0Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Παράδοσης 

Που είναι η παραγγελία μου;
Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας της αποστολής Speedy Track Shipment χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής σας. Αυτός ο αριθμός αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αφού στείλουμε το προϊόν σας (ανατρέξτε στην παρακάτω εικόνα).

Speedy Track Shipment Service

Τι πρέπει να κάνω εάν η παραγγελία μου δεν έχει παραδοθεί ακόμα;
Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του αντικειμένου σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες
  • Αναζητήστε τον αριθμό αποστολής στο email επιβεβαίωσης αποστολής (Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@maximarket.gr ή χρησιμοποιώντας το Live Chat System στο www.maximarket.gr.
  • Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό για να φορτώσετε το φορτίο σας στην ιστοσελίδα Speedy Track Shipment
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας χαρακτηρίζεται ως "Δεν είναι δυνατή η παράδοση" ή παρόμοια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@maximarket.gr ή χρησιμοποιώντας το Live Chat System στο www.maximarket.gr για το πού βρίσκονται τα προϊόντα σας, Μια νέα ημερομηνία παράδοσης.
Εάν παραγγείλω σήμερα, πότε θα λάβω το προϊόν (τα προϊόντα μου);
  • Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας η παράδοση πραγματοποιείται από την εταιρεία παράδοσης Speedex, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 π.μ. έως τις 05:00 μ.μ.
  • Οι παραγγελίες διατίθενται από τις 12.00 μ.μ. Μέχρι τις 12.00 μ.μ. Αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εταιρεία μας.
  • Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.
  • Οι εκτιμήσεις σχετικά με το χρόνο παράδοσης μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.

Ποια εταιρεία παράδοσης χρησιμοποιείτε;
Οι αποστολές πραγματοποιούνται από την Speedex, αλλά για σκοπούς παρακολούθησης μπορείτε να ελέγξετε την τοποθεσία της παραγγελίας σας στον ιστότοπο Speedy Shipping Services εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας, εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής.
Από πού θα λαμβάνω τα προϊόντα μου;
Όλες οι παραγγελίες μας παραδίδονται στην προεπιλεγμένη διεύθυνση αποστολής που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Εάν επιθυμείτε να στέλνετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που καταχωρίσατε στα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να δηλώσετε μια νέα διεύθυνση αποστολής ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερο να δηλώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε ο courier να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που προκύψει κάποια δυσκολία. Το maximarket.gr δεν μπορεί να εξασφαλίσει τον ακριβή χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δηλώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, οπότε αν ο courier δεν σας βρει, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί σας για τον πλέον κατάλληλο χρόνο παράδοσης.
Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από τα κεντρικά γραφεία του maximarket.gr;
Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω υπηρεσιών Courier στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στον λογαριασμό πελάτη κατά την εγγραφή. Δεν μπορείτε να επιλέξετε παραγγελίες από τα κεντρικά γραφεία του maximarket.gr